Zonnepanelen: het hedendaagse laaghangend fruit

Wanneer je voor 2021 een energielabel aanvraagt ben je stukken goedkoper uit. Niet alleen de kosten zijn belangrijk, je hebt ook direct meer inzicht de actuele status van je woning. Hoe duurzaam is mijn woning? Wat zijn de vervolgstappen? Ben je van plan je woning binnen 10 jaar te verkopen dan is het sowieso een zeer verstandige keuze aangezien het de courante staat van je woning enorm vergroot. Een energielabel gaat namelijk 10 jaar mee.

Onderneem actie in 2020

Vanaf 2021 wordt het aanvragen van een energielabel namelijk significant duurder (tot wel 20x). Reden genoeg om nu actie te ondernemen. Een label kost nu een paar euro of maximaal enkele tientallen euro’s en dat gaat rigoureus veranderen naar bedragen tot een paar honderd euro.

Wanneer je je woning gaat verkopen is een energielabel nu verplicht en het is daarbij redelijk makkelijk om een energielabel te verkrijgen. Het bovengenoemde inzicht speelt ook een belangrijke rol, want de eerste stappen die je neemt in het verduurzamingsproces renderen namelijk het hardst. Woningen met een lager energielabel, kunnen al snel opschalen doormiddel van toepassingen zoals zonnepanelen en spouwmuurisolatie.

Zonnepanelen

Met het toepassen van zonnepanelen kun je daarbij op voorhand al precies becijferen wat het op gaat leveren: een open deur wat betreft rendement en daarbij relatief makkelijk te verwezenlijken als je gebruik maakt van een partij zoals Best Groen.

Best Groen

Best Groen zorgt ervoor dat je inzichtelijk hebt wat je investering gaat behelzen: een offerte op maat, uiteengezet door experts in het vak. Je weet daardoor zeker wat je investeringswaarde gaat zijn en misschien nog wel belangrijker, je bent verzekerd van een rendement.

Ben jij geïnteresseerd in zonnepanelen, of wil je meer weten over het verduurzamen van je woning? Maak dan nu snel een afspraak met een intermediair van Best Groen. Wij zetten alles graag voor jou op een rijtje.

Wil je meer informatie over zonnepanelen? Klik dan hier.