Wat betekent Best Groen voor de intermediair?

Intermediairs

Als financieel adviseur komt u dagelijks in aanraking met vraagstukken rondom verduurzaming van vastgoed. Cliënten zijn veelal slecht geïnformeerd over alle mogelijkheden en de eventuele financiële voordelen die hierbij komen kijken. Maar, gezien de ambities van de overheid om woningen te verduurzamen, is het onderwerp niet te vermijden en is actie, ook vanuit de financieel adviseur, noodzakelijk.

Een advies op maat voorzien van gedegen bouwkundige of installatietechnische aspecten rijkt vaak buiten het kennisgebied van de financieel adviseur. Iedere woning heeft specifieke eigenschappen waar een deskundige, al is het maar kortstondig, zich over moet buigen. Dit voorkomt dat een advies in een later stadium onuitvoerbaar of niet rendabel blijkt te zijn.

Wij zijn daarom van mening dat de vele quickscans die nu rouleren de plank misslaan.  Een advies binnen een minuut past niet bij iedere woonsituatie. Best Groen streeft ernaar om de cliënt wel degelijk snel te voorzien van een advies, maar wil daarbij een uitvoerbaar en rendabel plan voorleggen.

Adviezen van de bovengenoemde quickscans nemen alle mogelijke soorten oplossingen mee in hun adviesmodel. Hierdoor kunnen cliënten onterecht worden geadviseerd om installaties toe te passen die zichzelf bij lange na niet bewezen hebben en die nog niet in het volwassen stadium zijn beland. Best Groen geeft advies op basis van methoden en/of installaties waarbij wij effectiviteit en zelfs rendement kunnen garanderen. Daarnaast wordt er met vaste partijen gewerkt om de productkwaliteit te garanderen.

Dit betekent dat wordt gekeken welke oplossingen direct toepasbaar zijn op een woning en wat de directe financiële voordelen zijn. Hierbij wordt echt naar de situatie van klant en woning gekeken, waardoor bijvoorbeeld installaties met onrealistische grootte van voorinvestering worden gemeden. Kortom: een model voor iedere laag van de maatschappij.

Als intermediair van Best Groen bent u in staat om een advies op maat binnen enkele dagen uit te brengen. Een termijn die, gezien de frequentie en de voordelen die met duurzaam (ver)bouwen gemoeid zijn, meer dan acceptabel is. Dit alles resulteert in een plausibel adviesmodel waarmee u als intermediair een haalbaar advies uitgeeft waarbij onder meer rendement gegarandeerd wordt. U werkt met bewezen installaties en bouwkundige oplossingen die door gedegen partijen worden uitgevoerd.

Uiteindelijk is dit de weg naar een duurzame relatie met uw cliënt.  Wij denken dat iedere adviseur hier uiteindelijk naar moet streven.

Aanmelden bij Best Groen

Bent u financieel adviseur, hypotheekadviseur en/of makelaar en wilt u zich aansluiten bij ons innovatieve serviceplatform? Meldt u zich dan hier aan!

Certificering

Bij Best Groen werken we met certificeringen. Wilt u zich aansluiten als intermediair bij Best Groen? Dan delen wij onze kennis op het gebied van verduurzaming met u. Zo streven we ernaar om samen zoveel mogelijk woningen zo goed mogelijk te verduurzamen en de effectiviteit en het rendement te optimaliseren.

Gegarandeerd rendement

Best Groen geeft een advies aan de hand van bewezen toepassingen. Op die manier is het mogelijk om kwaliteit te garanderen en klanten te verzekeren van een rendement voor een bepaalde periode. Best Groen onderzoekt de haalbare stappen bij iedere woning die realistisch en financieel haalbaar zijn. Deze stappen zijn overzichtelijk en doorgaans inzetbaar bij elk woningtype of elke klant.

Advies op maat

Een offerte komt bij ons voort uit maatwerk. Best Groen hanteert dan ook maatwerk voor iedere klant. Wij nemen afstand van geautomatiseerde scans. Zo zorgen we er samen voor dat er geen verkeerde analyses ontstaan en voorzien we iedere klant van een juiste offerte. We kijken tijdens het proces naar het succes van de uitwerking en de intermediair.  Een tevreden klant garandeert een langdurige relatie en dat is waar we bij Best Groen voor staan.

Best Groen Intermediair

Meld je aan als intermediar!