Wij helpen u te verduurzamen!

Over ons

Wij zijn Best Groen, een jong en enthousiast bedrijf dat de woningmarkt graag wil verduurzamen. Dit ontstond als idee, maar toen we dat idee voorlegden aan onze klanten, kwam alles in een stroomversnelling terecht.

Als financiële dienstverleners vonden wij dat onze klanten geïnformeerd moesten worden over álle facetten binnen de markt, en dus ook duurzaamheid. Het bieden van offertes op maat binnen enkele dagen, zodat de huizeneigenaar weet waar hij aan toe is, waarin hij kan investeren om zijn woning duurzamer te maken en waarmee hij gegarandeerd rendement krijgt.

Het aantal intermediairs dat zich bij ons aansloot om hun klanten ook optimaal te informeren en offertes voor hen aan te kunnen vragen, groeide in rap tempo. Niet alleen bieden we kennis aan de intermediairs die zich bij ons aansluiten, we geven hen ook trainingen en fungeren als informatieplatform, zodat zij de vragen van hun klanten snel inhoudelijk kunnen beantwoorden.

 

Mark Sauerbreij

Mark Sauerbreij is de oprichter van Best Groen en daarnaast medeverantwoordelijke voor IT, sales, training en acquisitie. Mark heeft bijna twintig jaar ervaring in de financiële dienstverlening op het gebied van particuliere en zakelijke financieringen. Maatwerk voert de boventoon in zijn financieel advieskantoor.

Mark: “Het veranderende landschap van de financieel adviseur, de feiten over de energietransitie naar 2050 in Nederland en de gedachte dat Rome ook niet in een dag is gebouwd zorgden voor het ontstaan van Best Groen. Verbreding van de dienstverlening en het realiseren van de eerste quickwins die voor de consument ook echt toegevoegde waarde leveren in de rit naar verduurzaming in een one-stop-shop-model.

“Alleen ga je sneller maar samen kom je verder, verduurzamen doen we samen”.

Marcel Vrijhof

Marcel Vrijhof is al sinds de jaren ’90 werkzaam in de financiële dienstverlening, waarvan de laatste vijftien jaar als zelfstandig ondernemer. Marcel kenmerkt zich als een adviseur die altijd maatwerk levert voor zijn klanten, iets wat geheel in lijn ligt met de werkwijze van het platform Best Groen. Kenmerkend is zijn vermogen om te denken in uitdagingen en oplossingen, juist niet in problemen. Marcel: “Mijn takenpakket binnen Best Groen is vooral het zoeken naar de juiste leveranciers, accountmanagement van onze aangesloten intermediairs en het optimaliseren van onze processen.”

Arie Gerritsen

Arie Gerritsen is de initiator van Best Groen zakelijk en medeverantwoordelijk voor management, trainingen, acquisitie en sales. Arie heeft zich met zeventien jaar internationale ervaring in de financiële dienstverlening ontwikkeld tot dé specialist in zowel vermogens- als financieringsvraagstukken, specifiek gericht op het financieren van Spaans residentieel vastgoed. Naast het bemiddelen van Spanje hypotheken in zijn eigen financieel advieskantoor, leidt hij veel financiële professionals op binnen de Nederlandse bankensector als freelance docent en geeft hij geregeld seminars. Over zijn motivatie om Best Groen tot een toonaangevend platform te maken voor het financieel intermediair zegt Arie: “Verduurzamen is noodzakelijk als we komende generaties een kans willen geven op een mooie toekomst. Als vader van twee jonge kinderen vind ik het belangrijk hier een bijdrage in te leveren. Verduurzamen doen we samen.”

Jorg Versantvoort

Jorg Versantvoort is verantwoordelijk voor de afhandeling van administratieve en juridische zaken binnen Best Groen. Hij is al vanaf het ontstaan bij het bedrijf betrokken en heeft daarnaast al dertien jaar ervaring in de financiële sector als zelfstandig ondernemer.

Jorg: “Ik vind het fijn om betrokken te zijn bij Best Groen om de wereld wat duurzamer te maken.”