Voordelen van zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen? Het plaatsen van zonnepanelen brengt heel makkelijk al iets op. De zon komt op in het oosten en gaat onder in het westen. Dat betekent dat een zuidelijk gericht dak perfect is voor zonnepanelen. Nou heeft de hellingshoek van het dak ook een kleine invloed, maar die percentages zijn verwaarloosbaar. En als je kijkt van het oosten tot aan het westen, naar de ligging van je dak, dan is het altijd wel rendabel. Het is alleen moeilijk om aan te geven wat nou rendabel is, want de ene klant vindt iets rendabel en de andere niet. Maar je verdient de kosten ieder geval terug.

Rendement zonnepanelen

Bij zonnepanelen verdien je de gemaakte investering terug in geld. Dit zal rond de 6 à 10 jaar duren, afhankelijk van de oriëntatie van je dak. Dat betekent dus dat het altijd iéts oplevert. De keuze is dan aan de klant, wil ik dat snel hebben, of minder snel hebben. Daarmee kun je dan ook nadenken over wat voor systeem je wilt. Kies je een A-kwaliteit systeem of wil je iets minder kwaliteit. Wil je alles perfect kunnen monitoren, of wil je minder monitoren. Wil je zwarte panelen met een hoog vermogen, of wil je blauwe panelen met een lager vermogen. En afhankelijk van deze keuzes, wordt de terugverdientijd verkort of verlengd.

zonnepanelen kopen, best groen

Zonnepanelen kopen

Best Groen adviseert de klant, en met de samenwerkende partijen proberen ze de klant volledig te ontzorgen. Van offerte tot opbrengstgarantie, wij gaan uit van een volledig ontzorgingsproces. Bij dit proces hoort ook 10 jaar systeemgarantie en 5 jaar opbrengstgarantie. Als er binnen 5 jaar sprake is van opbrengstvermindering, wordt dat na 5 jaar uitgekeerd.

Prijskwaliteit

Waar zonnepanelen kopen? Best Groen geeft geen advies voor de laagste prijs, maar voor de beste prijs. Maar wat verstaat Best Groen dan onder de beste prijs? Dat is de prijskwaliteit waar het adviesbureau voor wil staan. Alleen de beste kwaliteit voor de beste prijs. Kwaliteit vanwege het aanzien van de producten die gebruikt worden. Alle producten en onderdelen worden gecontroleerd door de fabrikant. Dit zorgt ervoor dat de producten voorzien zijn van een juist keurmerk. Daarnaast wordt er alleen gewerkt met A-merk producten.

Plaatsing zonnepanelen

Bij de plaatsing van zonnepanelen is het van belang dat dit volgens de veiligheidvoorwaarden gaat. Deze voorwaarden worden bij elke installatie toegepast door middel van het gebruik van steigers met valbeveiliging (collectieve beveiliging). Mocht het plaatsen van collectieve beveiliging niet mogelijk zijn, wordt er gebruik gemaakt van individuele beveiliging per installateur.

Veilige installatie

Best Groen werkt samen met een gecertificeerde partij als het gaat om de plaatsing van de zonnepanelen. Hierdoor worden alle installaties veilig gerealiseerd. Om er zeker van te zijn dat dit ook echt gebeurt, wordt er steekproefsgewijs gecontroleerd bij de projecten op de installatie en veiligheid. In de video hieronder zie je het proces van de plaatsing van zonnepanelen.