Samen verduurzamen

Tegenwoordig kunnen we er niet meer omheen, de term: duurzaamheid. De wereld verduurzamen, dat is waar we dagelijks met z’n allen een steentje aan bij willen dragen en ook de politiek raakt er maar niet over uitgesproken. We willen iets groens bijdragen aan de zogeheten klimaatdepressie, maar hoe kunt u uw woning of bedrijfspand verduurzamen en wat zijn hierbij de mogelijkheden?

 Best Groen staat als onafhankelijk informatieplatform voor het verduurzamen van onze samenleving. Wij ondersteunen de consument bij onder andere de financieringsmogelijkheden op dit gebied. In slechts vijf stappen helpen wij bij het verduurzamen van uw woning.

De 5 stappen naar een duurzaam leven

  1. U bent op zoek naar mogelijkheden om uw woning te verduurzamen, maar komt niet door de jungle van informatie en aanbieders heen.
  2. Wij, van Best Groen, brengen u in contact met gecertificeerde intermediairs die binnen enkele dagen een adviesmodel aan u presenteren en u helpen aan een onafhankelijk financieel adviseur.
  3. De financieel adviseur, speciaal opgeleid door Best Groen, legt u tijdens persoonlijke gesprekken uit wat de mogelijkheden zijn om te verduurzamen.
  4. Als u heeft besloten dat Best Groen u kan helpen met het verduurzamen van uw woning, ontvangt u binnen 48 uur een offerte.
  5. Met behulp van onze intermediair wordt u volledig ontzorgd: afspraken worden gemaakt, de woning wordt aangepast, uw financiën worden geregeld en u kunt genieten van uw duurzame en comfortabele woning.

Onze diensten

Best Groen werkt niet met de zogeheten quickscans, een advies binnen een minuut past niet bij iedere woonsituatie. Wij streven ernaar om de cliënt een uitvoerbaar en rendabel plan voor te leggen. Daarnaast worden met de quickscans alle soorten oplossingen meegenomen in het adviesmodel. Wij van Best Groen geven advies op basis van methoden en installaties waarbij wij effectiviteit én rendement kunnen garanderen. Dit betekent dat er wordt gekeken naar oplossingen die direct toepasbaar zijn en waarbij de situatie van de klant en woning meegenomen wordt. Door dit advies op maat nemen wij afstand van de geautomatiseerde scans. Zo zorgen we er samen voor dat er geen verkeerde analyses ontstaan en voorzien we elke klant van een juiste offerte.

Best Groen Particulier

Aangezien het als particulier moeilijk kan zijn om de juiste informatie te vinden omtrent verduurzaming helpt Best Groen intermediairs met het uitzoeken van de mogelijkheden. Als uw klant een bestaande of nieuwbouwwoning koopt, is het mogelijk om extra geld te lenen voor Energie Besparende Voorzieningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonnepanelen, isolatie of elektrisch rijden.

Best Groen Zakelijk

In 2023 moeten alle kantoorpanden in Nederland van meer dan 100m2 minimaal voldoen aan energielabel C. In de toekomst moeten zelfs alle panden energieneutraal zijn. Hier is nog veel werk aan de winkel. Best Groen helpt kantooreigenaren om hun pand te verduurzamen, zodat deze in gebruik kan blijven, inkomsten genereert en de financieringen van de banken niet stoppen.

Best Groen Woningverhuur

Steeds meer particulieren beleggen in vastgoed. Door het toepassen van Energie Besparende Voorzieningen in huurwoningen, kan de woningeigenaar meer rendement opbouwen. Best Groen staat voor u klaar en vertelt u graag alles over de mogelijkheden in het verduurzamen van de woning.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Want verduurzamen, dat doen we samen!