Energiezuinig wonen

Zonnepanelen zijn natuurlijk een behoorlijke investering, maar het goede nieuws is, dat je over de totale investering 21% BTW terugkrijgt. Dit is een gegeven wat niet bij alle duurzame investeringen van toepassing is. Zo krijg je bij een warmtepomp wel een bepaalde subsidie, maar een warmtepomp rendeert minder op financieel gebied. Zonnepanelen wekken dan ook meer energie op dan een warmtepomp. Wat de investering op het gebied van energiezuinig wonen dan ook interessanter maakt.

Energiezuinig wonen

Het is belangrijk dat je tijdens de oriëntatie, voor energiezuinig wonen, beseft dat de laagste prijs niet meteen de beste prijs is. Maar waarom en hoe kies je de beste prijs? Je betaalt misschien meer voor het systeem wat Best Groen je aanbeveelt, maar dan weet je wel zeker dat het juist wordt geïnstalleerd en ook op een correcte wijze. Wij willen voorkomen dat systemen onjuist geïnstalleerd worden, door de installateurs goed op te leiden. Om dit na te streven en kwaliteit te waarborgen, worden de processen nauwkeurig gecontroleerd. Om zo te zorgen dat je de beste kwaliteit krijgt voor de prijs die je betaalt.

Ontzorgingsproces

Het voordeel van Best Groen inschakelen, is ook goed om te noemen. Vanaf het moment waar het advies wordt vastgesteld, tot aan de installaties, wordt u als klant volledig ontzorgt. Zo gaan we langs huis bij de klant wanneer dat nodig is, en we zorgen dat de planning in orde komt, dat de installateur langskomt, dat de btw wordt teruggevraagd, dat de wifi wordt ingesteld zodat de klant makkelijk monitoren met de app of via de website. Het volledige ontzorgingsproces is fijn voor de klant, en zorgt voor een goede relatie tussen Best Groen en de klant. Als er iets mis mocht zijn met het systeem, beschik je over 10 jaar systeemgarantie, je hebt ook 5 jaar opbrengstgarantie, dus dat betekent dat over de afgelopen 5 jaar als daar een opbrengstvermindering is, dan wordt dat financieel uitgekeerd na 5 jaar.

Energiezuinig wonen, Best Groen, Duurzaam wonen, Zonnepanelen kopen, Investeren