Energie Besparende Voorzieningen

Energie Besparende Voorzieningen | Best Groen

Het verduurzamen van uw woning zorgt voor een lagere energierekening, een hoger wooncomfort en een stijging van de woonwaarde. Daarnaast draagt het bij aan een beter milieu. Er wordt steeds vaker gekozen om Energie Besparende Voorzieningen (EBV) toe te passen op de woning. Meestal wordt hierbij meteen gedacht aan zonnepanelen en HR++ glas, maar dit is slechts een klein deel van de mogelijkheden.

Mogelijkheden

De onafhankelijke adviseurs van Best Groen vertellen u graag meer over de investering en onderhoudskosten, wat het rendement en de terugverdientijd is en wat de financieringsmogelijkheden zijn per situatie. Er zijn tal van mogelijkheden om uw woning te verduurzamen. Best Groen richt zich voornamelijk op methodes en installaties waarbij effectiviteit en rendement gegarandeerd kan worden.

Isolatie

Een goede isolatie zorgt direct voor een besparing op de energierekening, maar dat is niet het enige voordeel. Een goede isolatie gaat ook vocht en schimmel tegen, is beter voor het milieu en zorgt voor meer comfort in huis. Er bestaan verschillende soorten isolatie en daarom is het dan ook van belang dat u de juiste soort kiest voor uw woning. De specialisten van Best Groen staan voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden.

Zonnepanelen

Zonnepanelen kennen geen CO2-uistoot en zijn daarom beter voor het milieu. Daarnaast worden ze op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en kunnen ze voor 90% gerecycled worden. Ook is de prijs van zonnepanelen de laatste jaren flink gedaald, waardoor de terugverdientijd is gestegen. Best Groen kent de markt van zonnepanelen als geen ander. Zij kunnen u in contact brengen met een onafhankelijke financieel adviseur die een specialistische Best Groen training heeft gevolgd.

Energierapportage

Het is verstandig om voorafgaand aan de financieringsaanvraag van de hypotheek offertes te hebben van de Energie Besparende Voorzieningen die u wilt gaan treffen. Best Groen is dé specialist als het gaat om Energie Besparende Voorzieningen. Zij kunnen u in contact brengen met een onafhankelijke financieel adviseur die u helpt met het opstellen van een kostenplaatje. Daarnaast begeleiden zij u in het gehele traject van advies tot aankoop.

Wilt u meer weten over de diensten van Best groen? Klik dan hier!

Meer lezen over het toepassen van Energie Besparende Voorzieningen? Lees dan snel verder!