Elektrisch rijden

Elektrisch rijden wordt steeds interessanter, want er komen steeds meer nieuwe en betaalbare modellen op de markt. Je kunt steeds grotere afstanden rijden met elektrische auto’s. Bovendien stimuleert de overheid het elektrisch rijden door lagere belastingen te heffen over de aanschaf en de fiscale bijtelling van een (volledig) elektrische auto is maar 4%.

Waar veel mensen niet aan denken, is dat elektrisch rijden deels gefinancierd kan worden middels zonnepanelen. Door een stuk overcapaciteit te creëren met de opwekking van zonne-energie, kan dit gebruikt worden om elektrisch te rijden. Dit bespaart u al snel duizenden euro’s per jaar aan brandstoffen. En bovendien draagt het bij aan een mooiere en groenere aarde.

Natuurlijk brengt de investering in een elektrische auto en eventuele zonnepanelen kosten met zich mee. Best Groen kan u in contact brengen met onafhankelijke financieel adviseurs die precies weten wat de kosten en financieringsmogelijkheden zijn. Zij rekenen precies uit wat de kosten zijn, wat u bespaart en wat de terugverdientijd is.