Wat doen wij? | Best Groen

Verduurzaming

Een toverwoord zo lijkt het waar iedereen het over heeft. Ons dagelijkse leven komt steeds meer in het teken te staan van duurzaamheid. En iedereen die je erom vraagt snapt in meer of mindere mate dat, met het oog op de toekomst, verduurzaming van ons leven, onze maatschappij, onze economie, een onontkoombaar proces is. De uitputting van de aarde middels fossiele brandstoffen, de uitstoot van CO2, de opwarming, dagelijks worden we ermee geconfronteerd.

De politiek lijkt er de noodzaak, m.u.v. van een enkele partij, nog niet zo van in te zien, maar ook daar dringt het proces langzaam door. Dus, kunnen we langzaam maar zeker vaststellen dat verduurzaming in Nederland een groeiend begrip is. Maar daarmee zijn we er natuurlijk nog lang niet.
Want ja, het besef dat er iets moet veranderen is één, maar dan volgt onmiddellijk de vraag “hoe”? Wat kunnen wij, wat kunt u eraan doen? Hoe kunt u ervoor zorgen dat duurzaamheid een vast begrip wordt in uw dagelijkse leven.

Wij van Best Groen, hebben in het recente verleden hier veelvuldig onderzoek naar gedaan, middels enquêtes bij particulieren, maar ook bij grote marktpartijen zoals banken, hypotheekverstrekkers en energiemaatschappijen. Eén van de belangrijkste vragen die we daarbij stelden was steeds welke handvatten we kunnen bedenken of geven om ervoor te zorgen dat u en deze marktpartijen verduurzaming kunnen toepassen.

Simpel gezegd, als wij ervoor kunnen zorgen dat u het “hoe” niet meer hoeft in te vullen, zou dat een enorme vooruitgang zijn in het verduurzamingsproces. En daar zijn wij nu juist goed in! Daar hebben wij ons op gefocust. Om u de handvatten en “tools” te geven om verduurzaming toe te passen en in te voeren zodat u daadwerkelijk in actie komt. Want dat het nodig is, daarvan zijn steeds meer mensen overtuigd. En hoe we dat kunnen doen?

Kijk eens verder op onze website, www.bestgroen.nl of neem contact met ons op. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf, uniek in Nederland, met als doel om verduurzaming voor u concreet te maken. Want kunt u doen, en vooral dus “hoe”? Of dat nu is d.m.v. zonnepanelen, warmtepompen of de mogelijkheden binnen een nieuwe hypotheek ( en die zijn er! ), wij kunnen u daarbij adviseren, helpen en in contact brengen met de juiste personen en instanties. Neem gerust contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
Want verduurzaming, dat willen we toch allemaal?